Misiunea noastră


Suntem o echipă pasionată și dedicată care își propune să transforme îngrijirea ortopedică prin inovație, calitate și devotament față de fiecare pacient și profesionist medical pe care îi servim. La Ortholife Systems, ne străduim să aducem cele mai bune soluții și produse ortopedice, pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a sprijini mobilitatea și recuperarea.

Fiecare dispozitiv ortopedic este o poveste de rezistență și de recuperare. Un mijloc de a reda speranța și calitatea vieții pacienților!


Vă invităm să explorați mai departe pentru a afla mai multe despre Ortholife Systems, echipa noastră, misiunea și valorile ce ne stau la bază și angajamentul nostru de a aduce inovație și excelență în domeniul ortopediei.

Alăturați-vă nouă în călătoria noastră de a îmbunătăți viețile și de a sprijini sănătatea și bunăstarea tuturor.

Dezvoltarea portofoliului de produse

Dezvoltarea parteneriatelor

Acoperire la nivel național

Ridicăm standardul în îngrijirea ortopedică

Ortholife Systems este distribuitorul de echipamente și ustensile pentru ortopedie, dedicat nevoile spitalelor, clinicilor și pacienților individuali. Cu o experiență vastă în industrie și o pasiune pentru îmbunătățirea vieții pacienților, ne străduim să oferim soluții ortopedice de înaltă calitate care să promoveze sănătatea și bunăstarea.

La Ortholife Systems, ne mândrim cu serviciul nostru clienți de neegalat și cu angajamentul nostru de a satisface nevoile individuale ale fiecărui pacient. Indiferent dacă sunteți un profesionist medical în căutare de echipamente specializate sau un pacient în căutare de soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră ortopedice, suntem aici pentru a vă ajuta.

Evoluția

2014

Anul în care s-a lansat Ortholife Systems ca distribuitor de echipamente ortopedice pe piața din România, începându-și misiunea de a aduce inovație și calitate în îngrijirea ortopedică.

2014 - 2017

Dezvoltarea semnificativă a gamei de produse, extinderea și diversificarea portofoliului pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale pieței ortopedice.

2017 - 2020

Cu perseverența întregii echipe, am lucrat intens la creșterea portofoliului de clienți, stabilind parteneriate solide cu spitale, clinici și profesioniști medicali din întreaga țară.

2022

Am extins acoperirea la nivel național, deschizând noi oportunități de distribuție cu agenți de vânzare dedicați, în diferite regiuni pentru a servi mai eficient și mai prompt clienții din întreaga țară.

2022 - 2023

Ne-am continuat angajamentu și am lărgit gama de servicii oferite pentru a răspunde mai bine nevoilor în continuă schimbare ale clienților.

2023 - 2024

Am încheiat parteneriate strategice cu alte organizații din domeniul sănătății și nu numai, pentru a consolida oferta și pentru a oferi soluții integrate și cuprinzătoare pentru medici și pacienți.

Echipa Ortholife Systems

Echipa noastră dedicată lucrează îndeaproape cu profesioniștii din domeniul medical pentru a oferi cele mai recente și inovatoare produse ortopedice. De la proteze și dispozitive de fixare până la instrumente chirurgicale și echipamente de reabilitare, ne angajăm să furnizăm produse de calitate superioară care să răspundă celor mai exigente standarde de performanță și siguranță.

Echipa noastră dedicată lucrează îndeaproape cu profesioniștii din domeniul medical pentru a oferi cele mai recente și inovatoare produse ortopedice. De la proteze și dispozitive de fixare până la instrumente chirurgicale și echipamente de reabilitare, ne angajăm să furnizăm produse de calitate superioară care să răspundă celor mai exigente standarde de performanță și siguranță.

Îmbunătățind mobilitatea, îmbunătățim și viața!

Credem cu tărie în valorile noastre și din 2014 ne-am angajat să îmbunătățim calitatea vieții prin furnizarea de soluții ortopedice inovatoare și de înaltă calitate. Ne concentrăm în continuare pe nevoile individuale ale fiecărui pacient și colaborăm cu profesioniștii din domeniul medical pentru a oferi îngrijire personalizată și eficientă.

Calitate și siguranță

Ne angajăm să furnizăm produse și servicii de calitate înaltă, respectând standardele de performanță și siguranță.

Inovație

Suntem dedicați căutării și implementării de soluții ortopedice inovatoare, care să îmbunătățească mobilitatea și să optimizeze recuperarea pacienților.

Integritate

Ne ghidăm întotdeauna după principii etice și transparente în toate aspectele afacerii noastre, construind relații de încredere cu clienții și partenerii noștri.

Dedicare

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne dedicăm cu entuziasm îmbunătățirii vieților pacienților noștri și sprijinirii profesioniștilor din domeniul sănătății.

Parteneriat

Ne considerăm parteneri de încredere pentru clienții noștri, lucrând împreună pentru a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile lor ortopedice.

Comunitate

Suntem profund implicați în comunitățile noastre și susținem inițiativele care promovează sănătatea și bunăstarea generală.